Meny

Om Magicpool

För vår familj är detta en fantastisk lösning, vi kan ju anpassa vår uteplats efter ändamål.

Jonas Bosell – Poolälskare

Välkommen till Magicpool

Magicpool

Platseffektiv

Optimerat för livets bästa stunder. Använda poolen på dagen när solen skiner. Tryck en gång på fjärrkontrollen och golvet kommer upp ur poolen. Använd sedan ytan till vad ni önskar. Golvet är tåligt nog att gå och delvis möblera på. Golvet klarar ca 1000kg belastning. (beroende på storlek av pool)

Patenterad teknik

Poolens höj och sänkbara golv är utvecklad och framtagen under flera år av en holländsk ingenjör och uppfinnare. Tekniken är patenterad och varumärkesskyddad. All produktion sker i fabriken i Holland.

Energieffektiv

Poolens golv är extra voluminöst vilket ger poolen väldig goda isolerings effekter. Tillsammans med poolens material (polypropen) som är ett stabilt och värmeeffektivt material. Väggarna är 50mm tjocka. Det kraftiga golvet på 400mm skyddar också mot överhettning från solexponering lika väl som det skyddar mot kyla.

Exklusiva val

Varje pool kan skräddarsys efter varje enskilds familjs önskemål. Utrusta med en eller flera platser med massagejets i poolen, motionsjets för simning. Välj olika former på trapporna, hörntrapp, helgaveltrapp, eller en integrerad stege.

Variabelt vattendjup

Ett steglöst variabelt vattendjup justeras genom ett knapptryck och stoppas på valfritt djup. Tack vare detta kan poolen komma att användas för alla ändamål och familjemedlemmar. Låt barnen bada på ett säkert djup dom hanterar. Djupet kan väljas individuellt från 0-2 m.

Kvalitetsegenskaper

Materialet Polypropen är väldigt ålderbeständigt. Det efterlämnar inga sprickor, det bildas ingen osmos. Det innefattar mycket mindre rengöringsarbete som resulterar i mindre vattenvårdsprodukter. Materialet tål även högre bad temperaturer än dom flesta andra pooler på marknaden. (max 40 grader).

Europeisk Kvalité nu i norden

Poolen med det höj och sänkbara poolgolvet har konstruerats och patenterats av en Holländsk uppfinnare. Poolen har sålts i tusentals upplagor framför allt i södra Europa. Nu tar vi den till Sverige och norden.
Vi har presterat i branschen sedan 2014 och nu kan vi med glädje lansera en ny produkt för den svenska och nordiska marknaden. Poolen som har ett justerbart djup och kan med ett knapptryck ställas in på ett önskat djup vilket gör den till en familjesuccé.
Att man också slipper skrymmande pooltak samt vinterplåtar gör den till en vinnare rent estetiskt.

För en tid sedan intervjuades vi av svenskleverantörstidning som ni kan läsa om här.